Qui està mirant?

Qui està mirant?

Details

Date
10 febrero 2023 a las 21:30h (20h ap)
Location
Teatre Tarragona
Event Types

About event

És possible que coneguem més els personatges que surten a les sèries, que la gent que volem?

 Lluís i Tina, actors i productors, preparen un sopar a la seva sala de cinema privat, per veure el primer capítol de la nova temporada de la seva sèrie preferida. Han convidat David i Conxa, una parella amb qui comparteixen la professió, un passat i una plataforma de streaming, que ells sàpiguen…

Lluís és l’exmarit de Conxa, amb qui va tenir un fill, encara que en divorciar-se, gràcies a la seva bona relació, van pactar custòdia compartida i van continuar compartint Netflix. La vetllada no començarà tan bé com esperaven, perquè el Lluís, malalt de la tecnologia, ho té tot connectat a la pantalla de cinema, telèfon, ordinador, tauleta, fins i tot l’intèrfon per on, sense voler, veuen la conversa prèvia a entrar dels seus convidats. Tot i que en escoltar les crítiques que reben estan a punt de anul·lar el sopar, finalment decideixen jugar amb tota la informació obtinguda i seguir endavant, ja que a banda de veure la sèrie, tenen altres interessos amagats i allò que han presenciat els pot ajudar a obtenir-los.

Mentre sopen, esperant que comenci la sèrie, descobreixen a la seva plataforma compartida, que hi ha un perfil del qual desconeixen la identitat real. Tots quatre es burlen, a causa dels seus gustos infantils, però, els crida l’atenció el gran interès als documentals de caire sinistre.

La curiositat els porta a voler desemmascarar la identitat del perfil esmentat, portant-se una gran sorpresa.

 Una comèdia on mitjançant les sèries es tractaran temes actuals amb què pots no estar res d’acord amb els teus amics. Amics que realment són amics? O només ens mouen els interessos? És possible que coneguem més els personatges que surten a les sèries que a la gent que volem? Sí.

En sèrie?

En serio.

Back to top